top of page

BLI STÖDMEDLEM

Skulle du vilja stödja Hiphopkonsulten genom att bli en stödmedlem? Alla som vill får gärna bli en Hiphop-kompis! Vänner, släkt, arbetskamrater, klasskompisar, läkare – alla som är intresserade av att hjälpa till med sitt stöd till föreningen.

Varför skall jag bli stödmedlem? 

För att ni vill hjälpa oss att stärka den urbana kulturens verksamhet och utveckling i Norrbotten. Föreningen arbetar för att öka intresset för urban dans & kultur hos barn och unga i länet genom events och arrangemang.

Hur blir jag stödmedlem / Hiphop-kompis? 

Kostnaden för ett års medlemskap är 50kronor/år/person eller 150kr/år/ familj. Både barn och vuxna kan vara medlemmar. Naturligtvis så får man betala in en större summa om man vill.

Betala 50kr eller 150kr till bankgiro 5472-4752

Ange hiphop-kompis, namn, e-post och födelsedata. De första sex siffrorna i personnumret är viktiga för att du ska kunna registreras som medlem. Betalar man medlemskap för en hel familj är vi tacksamma om man vill skriva allas namn och födelsedata.

Om det inte finns plats att skriva både namn, födelsedata, adress och e-post på inbetalningen så ber vi er maila till oss på hiphopkonsulten@gmail.com

Vi är en ideell förening registrerad hos skattemyndigheterna med organisationsnummer 802529-4060.

Tack för ditt stöd!

bottom of page